Astralis signs Magisk DK/EN

I kølvandet på Markus Kjærbyes skifte fra Astralis, har det danske Counter-Strike flagskib allerede nu sikret sig afløseren i en af de mest talentfulde danske spillere: Emil “Magisk” Reif. Magisk er købt fri af amerikanske OpTic Gaming og han tiltræder i Astralis omgående.


Trods sine kun 19 år har Emil “Magisk” Reif allerede vist prøver på sit enorme potentiale og han blev i 2016, som 17 årig, kåret som verdens 14. bedste spiller. Astralis’ træner, Danny “Zonic” Sørensen glæder sig da også meget til at arbejde med sin nye spiller.


Danny “Zonic” Sørensen, træner i Astralis:


Emil er en af de mest talentfulde spillere i verden, og udover at være en super sympatisk fyr, passer han også spillemæssigt perfekt ind i den måde, vi gerne vil spille i Astralis. Han har allerede bevist, han kan levere på allerhøjeste plan og jeg er sikker på, han vil udvikle sig endnu mere i de rammer, vi arbejder under i Astralis. Han har potentiale til at blive en af de allerbedste i verden, og det bliver han hos os, hvis vi gør tingene rigtigt.

Vi var overraskede i fredags, da Markus lidt ud af det blå sad med en anden trøje på, men kulturen i Astralis og RFRSH er, altid at være grundigt forberedt på alle tænkelige og utænkelige scenarier, så allerede da vi fik nys om skiftet, gik vi i gang med arbejdet for at hente afløseren. Der er altid flere spillere på listen når vi kigger alternativer, men Emil var vores førstevalg til pladsen.

Han skulle dog løses fra sin kontrakt med Optic, og det har været en process, hvor han selv har været endog kraftigt med til at få tingene løst.  Den motivation sammenholdt med hans rå talent er det præcis det engagement og den indstilling, der gør, at vi kommer virkelig stærkt ud af situationen. Vores ambition for 2018 er, at vinde nogle af de store titler og befæste vores position i verdenstoppen og her er kommer Emil med nogle af de kvaliteter, der kan gøre en forskel både her og nu, men i særdeleshed også på sigt.


Emil “Magisk” Reif, ny spiller i Astralis:


Siden jeg hørte om interessen fra Astralis har jeg ikke været et sekund i tvivl om, hvor jeg vil være de kommende år. Det er ikke bare Danmarks klart bedste og et af verdens bedste hold, men hele organisationen omkring Astralis og RFRSH er på et niveau, der overgår det meste andet i vores verden.

Jeg kender jo de fleste på holdet og dem, der står bag, men det har alligevel været ekstra positivt, at tale med dem alle. De ved, hvad de skal bruge og jeg føler, jeg passer rigtig godt ind i rollen og på holdet, hvor jeg mere eller mindre fra dag 1 kan tage positionen. Jeg skal spille sammen med nogle af verdens bedste spillere, og jeg vil gøre alt for, at gøre holdet endnu bedre, selvom det er en kæmpe mundfuld.

Jeg vil selvfølgelig gerne benytte lejligheden til at sige tak til OpTic for at hjælpe med at få skiftet på plads og til mine nu tidligere holdkammerater. Det er en god gruppe mennesker og dygtige folk, som jeg er glad for at have været en del af. Men at spille for Astralis - det bliver ikke meget større.


Som et kuriosum kan det nævnes, at Emil som ungdomsspiller har spillet håndbold på højt niveau, så han ser frem til mødet og samarbejdet med Kasper Hvidt:


Som ung håndboldspiller, var Kasper jo et forbillede hvad angår vindermentalitet, så det bliver da lidt sjovt at skulle arbejde sammen med ham nu. Hele holdet og folk omkring Astralis har dog det der vilde vinder-gen, så jeg glæder mig bare til at være en del af kulturen og holdet.


Emil Reif er 19 år, han har tidligere spillet for SK Gaming, Team Dignitas, North og OpTic Gaming. Han tiltræder Astralis med omgående virkning.


De første udfordringer for det nye Astralis-hold er allerede d. 17. februar i Kiev, hvor holdet deltager i StarSeries. Derefter rejser holdet direkte til Katowice, hvor stort set alle verdens bedste hold spiller om en samlet præmiesum på 500.000 USD i Intel Extreme Masters-turneringen.


English:


Astralis signs Magisk


Danish Counter-Strike giants Astralis just announced they have signed Emil “Magisk” Reif to replace Markus “kjaerbye” Kjaerbye. “Magisk”, who comes on a transfer from OpTic, he has joined the team with immediate effect.


He’s 19 years old but has already shown his potential when at 17 he was named as the 14th best player in the world, and coach Danny “Zonic” Sorensen has followed him closely for a while.


Danny “Zonic” Sørensen, Astralis Coach:


Emil is one of the most talented players in the world. Fortunately for us, he’s never really gotten the credit, but combined with his style of play, his personality and the motivation he has shown to play for Astralis it’s close to a perfect match. He has already proven himself on the highest level, and I am confident he will grow even further in the Astralis and RFRSH surroundings. He has the potential to become one of the best players in the world, and in time, I think he can get there.

Friday came as a bit of a surprise to us all, but the culture in Astralis is always to be prepared for even the unthinkable, and we always keep track of players who can potentially step in in case of illness, injuries or sudden changes. The second we learned about Kjaerbyes new plans, we started working to secure the best possible replacement, and out of our options, I am excited that we ended up signing Emil.

We had some good talks and negotiations with OpTic, and Emil has been very active and helpful in the process as well. It’s this form of dedication and motivation that will help Emil and Astralis take the next step. It always takes a couple of tournaments to show up for real with a new line-up, but we’re looking strong, and the rest of the team can’t wait to get going! Our ambition for 2018 is to bring home some of the big trophies, and to re-establish ourselves in the top, and by adding Emil’s firepower and even clearer roles on the team, I believe we’ll get there. 


Emil “Magisk” Reif looks much forward to joining the team:


Ever since Danny send me a message, I haven’t had a second thought. I want to play for Astralis, it’s by far the biggest team in Denmark and one of the biggest teams in the world, and this is where I want to be the coming years. The players, the team and the facilities are second to none and I think very few players would turn down an opportunity like this.

I know most of the players on the team and the people around them and talking to them before I signed only confirmed my impression. I know what the team needs and I feel I fit very well into the way they play and their plans for future development. I will play with some of the best players in the world, and even though it always take some time to get used to a new constellation, I believe I will be able to contribute from day one. It’s the big league, and it might take one or two tournaments to get used to each other, but I am so ready.

I do wish to take the time to thank OpTic and everybody in the org. I had a great time there and they have been helpful even in this phase. I have a deep respect for everybody there, and I am proud to have been a part of OpTic! But playing for Astralis is just an opportunity I can’t turn down.


Emil “Magisk” Reif is 19 years old. He has played for SK Gaming, Team Dignitas, North and OpTic Gaming and he’ll join Astralis immediately..

Stephan Christensen