Heroic og Danske Spil / eOddset i samarbejde DK

Via RFRSH Entertainment indgik det danske Counter Strike-hold Heroic tirsdag en kommerciel partneraftale med eOddset hos Danske spil. Aftalen betyder, at det danske CS:GO-team i fremtiden vil spille med eOddsets logo på trøjerne, men flere nye elementer indgår i partnerskabet.
 

Jordi Roig, CCO hos RFRSH Entertainment fortæller:
 

Heroic er et af de mest interessante danske brands indenfor eSport lige nu, og aftalen mellem dem og eOddset giver på alle måder mening. Der er tale om klassisk eksponering i forhold til logo på tøj og på holdets sociale medier, men aftalen indeholder også en række content- og aktiveringselementer, som er der, hvor vi i RFHSH er markant anderledes i vores tilgang til kommercielle samarbejder.
Her er eOddset og Danske Spil en ideel partner til det danske marked, og vi er rigtig glade for, at det lykkedes at lande denne aftale, som i sin form og indhold har væsentlig kommerciel betydning for Heroic


Og han fortsætter:
 

Vi indgik mandag en aftale med det danske tøjfirma LeFix, som vil levere alt spillernes rejse- og fritids-tøj, når de spiller turneringer. Her vil eOddset naturligvis også få en plads.


Hos Danske Spil er man meget glade for samarbejdet med Heroic. Rasmus Simonsen, Danske Spils Brand Manager for eOddset, udtaler:
 

Samarbejdet med Heroic er endnu et bevis på, at vi hos eOddset har store ambitioner om at fastholde vores position som danskernes foretrukne spiludbyder på eSport


Siger Rasmus Simonsen, og fortsætter:
 

Men det er mindst ligeså vigtigt, at vi er med til at udbrede kendskabet til eSport i Danmark. Det kommer vi til nu, hvor vi allierer os med et af de bedste og mest talentfulde hold herhjemme. Vi ser frem til at fodre fans med fedt og unikt indhold i den kommende tid, uddyber Simonsen.


Parterne har aftalt ikke, at kommentere yderligere på økonomi i aftalen, som i første omgang løber 12 måneder.

Heroic skriver aftale med Danske Spil/eOddset:

RFRSH Entertainment samarbejder med danske Astralis og Heroic, samt svenske GODSENT. 
 
For yderligere information:
Om RFRSH Entertainment og holdene, pressemateriale samt billedmateriale: rfrsh.net
Rasmus Simonsen fra Danske Spil kan fanges gennem presseafdelingen på tlf. 30851785...

Rfrsh Entertainment