JUGI transfers to Heroic EN/DK

Danish version below

Following a constructive dialogue and negotiations, Tricked eSport and Heroic has agreed to an immediate transfer of the 19 year old talent Jakob “JUGI” Hansen.

Jakob “JUGI” Hansen is thrilled that the transfer has been finalized, so he can play for his new team. 

It feels great! I’ve had a good time with Tricked, but am looking very much forward to starting up with Heroic, who have the ambitions and also the quality to become a really strong contender internationally.
I know a couple of the guys very well, but of course, I have to get used to their style of play and find my own position, but there is such a great vibe on this team, it will not be a problem. Everybody is hungry and ambitious on the team, and I look forward to playing with them, but also to be a part of the set-up provided by RFRSH. Everything here is top professional, and I can’t wait to get started. 

Nikolaj Nyholm, CEO of RFRSH Entertainment:

Heroic is a part of our set-up at RFRSH Entertainment, which also includes the support of Astralis, GODSENT and Norse. We’ve gathered a very experienced management- and media team with strong ties to the CS:GO scene, who in regards to the teams focus on support, facilities, optimizing training and preparation, as well as commercial activities and negotiations with both teams, players and media.
We are very happy that Heroic signed one of the brightest talents out there. Jakob “JUGI” Hansen has already now established himself as a great player and a profile on Tricked, and by joining Heroic, he will be a part of a young, hungry roster, which we see as a strong contender to be a part of the international top 10. 
Needless to say, we’re very satisfied that the transfer is now in place and he can join the team with immediate effect.

In connection with the transfer, Tricked and Heroic agreed to playing a show match. Details will follow. 

RFRSH Entertainment: https://rfrsh.net
Download Jugi press picture

DANSK

Heroic henter JUGI

Efter et længere, men konstruktivt forhandlingsforløb er Tricked eSport og Heroic blevet enige om en transfer af det 19-årige stortalent Jakob “JUGI” Hansen, som skifter til Heroic med omgående virkning.

Jakob “JUGI” Hansen er begejstret for at alt nu er på plads, så han kan spille for sit nye hold:

Det er fedt! Jeg har haft en rigtig god tid hos Tricked, men glæder mig vildt til, at komme i gang hos Heroic, som har både ambitioner og kvalitet til, at blive et rigtig stærkt hold i international sammenhæng.
Jeg skal selvfølgelig lige vænne mig til nye holdkammerater og en lidt anden måde, at spille på, men man mærker med det samme den gode energi og sulten efter resultater på holdet. Alt her er topprofessionelt, og jeg glæder mig til at være en del af hele det set-up, RFRSH støtter op med. Det bliver super fedt, at komme i gang!

En del af verdenseliten

Nikolaj Nyholm, CEO RFRSH Entertainment udtaler:

Heroic er en del af vores set-up i RFRSH Entertainment, der også inkluderer Astralis, svenske GODSENT og norske Norse. Vi har bygget et stærkt management- og medieteam op omkring de 4 hold og vores koncept inkluderer et unikt sportsligt set-up i forhold til træning, faciliteter og rådgivning, samt kommercielle aktiviteter og forhandlinger med både hold, spillere og medier.
Vi er glade for, at Heroic nu har signet et af de allerstørste unge talenter, der findes i branchen lige nu. Jakob “JUGI” Hansen kommer fra en af de stærkeste talentfabrikker i verden, hvor han allerede har markeret sig som en profil. På Heroic kommer han til at spille med i den absolutte verdenselite på et hold, som lige nu ligger nummer 18 i verden, og med JUGI’s tiltræden igen er en seriøs contender til den internationale top 10.

Det har længe været vores ønske, at tilknytte JUGI til Heroic, og vi er selvsagt rigtig glade for, at det nu er lykkes at tilknytte ham omgående.

I forbindelse med skiftet planlægges en showkamp mellem Tricked og Heroic. Detaljer om denne kamp følger snarest.

Mere om Heroic: https://heroic.gg
Mere om RFRSH Entertainment: https://rfrsh.net
Download Jugi pressebillede

Rfrsh Entertainment